top of page

Ustvarite uporabno in informativno spletno stran

Velikokrat je izdelava internetne strani (http://www.perunpro.si/index/izdelava-spletnih-strani) sama sebi namen. Podjetja ustvarijo spletno mesto, ker želijo zvišati prodajo izdelkov ali povišati najem določene storitve. Pri tem menijo, da je dovolj zgolj dejstvo, da spletno mesto obstaja. Ne zavedajo pa se, da mora slednje biti informativne in uporabne narave, saj v nasprotnem primeru ne daje dodane vrednosti. Google obenem obravnava vsako spletno mesto ne samo na podlagi dobre optimizacije, temveč tudi na podlagi podajanja koristnih informacij obiskovalcem. Več odgovorov, kot jih dobijo obiskovalci tekom obiska, višje bo spletno mesto rangiralo.

Pozitivne lastnosti kvalitetne spletne strani

Zavedati se moramo, da izdelava internetne strani ne sme postati sama sebi namen. Primarna naloga tako ne sme biti opazna samopromocija vašega podjetja, temveč promocija vaših izdelkov in storitev. Na podlagi fotografij, videoposnetkov, celovitih opisov, blogov in prispevkov z navodili za uporabo, boste obiskovalce prepričali, da se ponovno vrnejo in kupijo želene izdelke. Tako mora izdelava internetne strani vsebovati profesionalni videz, napredno in kvalitetno navigiranje, dovršen iskalnik, kakovostno avdiovizualno gradivo in enostavno manevriranje med posameznimi podstranmi.

Kako poteka izdelava internetne strani?

Vse se začne z načrtovanjem. To lahko poteka interno pri vas v podjetju ali pa s pomočjo strokovnjakov. Ponavadi se podjetja odločijo za najem zunanjih agencij, saj imajo slednje dovolj zaposlenih in dovolj kapacitet, za dnevno urejanje, izboljševanje in nadgrajevanje storitve. Najbolje je, da obiščete strokovnjake in jim predstavite svoje ideje. Slednje boste skupaj preučili, našli dodatne rešitve in si zagotovili celovito uslugo. Agentje bodo z vami od samega načrtovanja, oblikovanja, do same vzpostavitve internetne strani. Poskrbeli bodo tudi za optimizacijo in izboljševanje statistike spletnega mesta.

Ne pozabite na nadgradnje in izboljšave

Po lansiranju spletnega mesta, ne smete zanemariti tudi nenehnih nadgradenj, dodajanj novih vsebin in vgradenj v optimizacijo. Posvetujte se tudi glede akcij za izboljšanje obiskanosti strani, kot so posebni popusti, kuponi, akcije ali pa prispevki v blogih. Vlagajte tudi v različne oglaševalske akcije na spletu, družbenih omrežjih in morda tudi na televiziji. Izkoristite vso moč družbenih omrežij, kjer na nevsiljiv način podajajte informacije in druge opominjajte na vašo spletno pristonost.


Pozdravljen zemljan

Spletni blog o spletnih straneh!

Poveži se z mano
  • Facebook Globe
  • Twitter Globe
  • Google+ Globe
  • YouTube Globe
bottom of page