top of page

Stranke želijo natisnjene rešitve na papirju

Odpiramo nove pisarne našega podjetja po različnih koncih Slovenije. Sedaj se širimo iz treh pisarn v osem pisarn po vseh koncih naše dežele. Največja je seveda v Ljubljani, kjer je tudi sedež podjetja. Potem imamo pisarno v Novi Gorici, v Novem mestu in v Velenju. Nahajamo se tudi v Murski Soboti, Mariboru, Kopru in Kranju. Ukvarjamo pa se z grafičnim oblikovanjem in svetovanjem strankam pri opremljanju prostora. Ker so naše stranke različnih starosti, v večini pa srednjih let, se še vedno poslužujemo tiskanja izdelanih rešitev. Običajno računalniška izvedba ni dovolj, saj stranke želijo imeti tudi papir v roki. Zato so kartuše za tiskalnike pri nas izjemnega pomena. Potrebujemo kvalitetne in ugodne kartuše za tiskalnike, zaradi velike količine tiskanja.

Nakup pisarniškega materiala

Za potrošni material imamo pri nas zaposleno referentko, ki med drugim skrbi tudi za pisarniški material in kartuše za tiskalnike. Tokrat je morala poskrbeti za nabavo novih kartuš tudi za nove pisarne, ki smo jih odprli. Podala se je na lov za dobrimi in najbolj ugodnimi kartušami. Pridobila je kar nekaj ponudb v fizičnih trgovinah in preko spletnih prodajaln. Ponovno smo se odločili za našega tradicionalnega ponudnika – spletno trgovino toner123.si, ki nam zagotavlja zares kakovostne in cenovno ugodne kartuše za tiskalnike.

Digitalizacija bo počakala na mlajšo generacijo strank

Prejeli smo količinski popust, zadovoljni pa smo bili tudi s hitro dostavo. Nove pisarne so odprle svoja vrata za stranke v prejšnjem mesecu in že kujemo dobre načrte. Lepo vidni pa so tudi dobri rezultati poslovanja. Stranke so zadovoljne in se k nam redno vračajo. Zaposlili smo tudi kar nekaj nove in mlade delovne sile. A kljub pričakovanjem, da bo manj papirnega dela, to še vedno ostaja v velikem obsegu. Večina strank se še vedno odloča, da želijo imeti načrte za oblikovanje (hiše, notranjih prostorov, vrta ali kaj podobnega) v papirnati verziji. Še posebej cenijo, da jim natisnemo tudi primere dobrih praks, po katerih se zgleduje naša rešitev za njihov prostor.

Mogoče se bodo trendi čez nekaj let z mlajšo generacijo strank spremenili. A trenutno se naše podjetje prilagaja našim strankam, saj so njihove želje najpomembnejše.


Pozdravljen zemljan

Spletni blog o spletnih straneh!

Poveži se z mano
  • Facebook Globe
  • Twitter Globe
  • Google+ Globe
  • YouTube Globe
bottom of page