top of page

Zaščitimo notranjost prtljažnika avtomobila

Notranjost našega avtomobila je za veliko voznikov enako pomembna, kot zunanjost. To pomeni, da bi radi zaščitili dele, ki so jih lahko vsakodnevno prevažanje stvari lahko poškoduje. Korito za prtljažnik je ena izmed najlažjih in najboljših nadgradenj, ki jih lahko privoščimo našemu avtomobilu ali SUV-u. V tem članku se bomo posvetili vsem prednostim, ki nam jih prinaša. Ogledali si bomo tudi lastnosti različnih korit za prtljažnik, da se boste lažje znašli, ko boste šli v nakup.

Korito za prtljažnik

Pri prevozu različnih stvari nam korito za prtljažnik omogoča, da tovor prenašamo brez nevarnost, da bi povzročil škodo. Lahko prevažamo hrano, pijačo, barvo ali pa domačega ljubljenčka in vedno se lahko kaj zgodi, kar pusti madeže ali odrgnine na tepihu v prtljažniku. Živali lahko prinesejo v avto blato, hrano in pijačo se lahko razlije ter ostra orodja nam pustijo poškodbe v obliki odrgnin.

Korito za prtljažnik

Korito za prtljažnik pa zadrži vse te nevarnosti in jim prepreči, da bi povzročile škodo.

Varuje nas pred:

  • Kamni in umazanijo, ki se nabira v prtljažniku

  • Politju pijače in ostalih vsebin

  • Kremplji domačih živali

  • Ostrim tovorom, ki pusti ureznine in odrgnine na tepihu

Res je, da korito za prtljažnik ščiti naš avto pred umazanijo in poškodbami, vendar ali ste vedeli, da lahko tudi tovor ščiti sam pred sabo. Posebna korita, ki so dodatno oblazinjena so primerna za mehak tovor, ki ne prenese udarcev. Nekatera korita so pa narejena, da ločijo in zavarujejo tovor med sabo, da se ne poškoduje. Tako lahko prevažamo hrano, orodja ter druge stvari popolnoma varno v našem avtomobilu

Poznamo dve glavni vrsti korit, ki sta:

  • Navada korita Narejena so za zadrževanje umazanije, vlage in blata pred tem, da bi poškodovali naš prtljažni prostor

  • Koritne preproge Preproge so mišljene za avtomobile, kjer bi radi ohranili bolj klasičen videz. Narejene so iz najlona in drugih umetnih sestavin, ki so odporne na razlitja in manjše poškodbe.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page