top of page

LED H7 sijalice imaju odlične performanse koje povećavaju sigurnost

LED rasvjeta unijela je veliku promjenu u automobilsku industriju

H7 LED žarulje unijele su promjene u kvalitetu rasvjete automobila, ali i povećale njihovu vizualnu atraktivnost. Također su se pokazala praktična i izdržljiva, i istovremeno i štedljiva jer ih se rjeđe mijenja zbog njihove dugotrajnosti, a troše i manje električne energije pa i s te strane dolazi ušteda.

Iako su na početku bile prilično skupe LED H7 sijalice su danas pristupačnije nego ikada i jednom kada ih počnete koristiti više se ne možete vratiti na staro.

 

LED H7 žarulje nude vrhunske performanse koje će vas oduševiti

H7 LED sijalice ubrzo su postale hit na tržištu, osobito kada je otkriveno da ne garantiraju samo kvalitetu već i trajnost. Jedna od bitnih performansi koja H7 LED sijalice za auto izdvaja od ostalih jest njihov funkcionalan snop svjetlosti. One ne gube na kvaliteti rasvjete u lošim vremenskim prilikama i jednako jako osvjetljavaju prostor i na izvoru svjetlosti i na krajnjoj točki do koje doseže njihova svjetlost.

Udobnost ovakve vožnje nikada nije bila veća a dugotrajnost žarulja oduševljava sve korisnike. One naime svijetle i do 50 tisuća sati.

Velika je razlika običnih sijalica i H7 LED sijalica za auto

LED sijalice se za razliku od običnih halogenih žarulja puno brže pale i puno brže postižu svoje maksimalno osvjetljenje. Također pružaju puno više svjetlosti bez da se zagriju dok se klasične žarulje za auto češće kvare baš zbog tog zagrijavanja. H7 LED sijalice su i vodootporne pa im neće škoditi vlaga.

LED H7 sijalice imaju i dio s ventilatorom koji ih dodatno hladi pa do pretjeranog zagrijavanja gotovo ne može niti doći. Jedino što morate provjeriti prije ugradnje ovih sijalica u vaš auto jest to da li ih uopće možete jednostavno ugraditi jer su namijenjene autima novije generacije pa ako nemate noviji model auta njihova će ugradnja biti zahtjevnija i samim time i skuplja.

bottom of page