top of page

Uklonite bore u nekoliko tjedana

Nikada niste obraćali pažnju na sitne bore na području očiju i usana, sve do kada vaša prijateljica nije spomenula da je počela koristiti kremu protiv bora. Od tada jedino što primjećujete na vašem licu su borice. Ukoliko ste se pronašli u navedenim rečenicama, ne brinite se, niste jedini. Neka vas ne plaši pojava bora, radi se o prirodnom procesu koji, nažalost, nije moguće izbjeći, no zahvaljujući odličnoj kozmetici moguće ga je usporiti. Isto tako, te borice koji svaki dan gledate možete uklonite bore u trenu i u potpunosti, bez odlaska na skupe estetske operacije.

Kreme protiv bora su namijenjene osobama starijima od 30 godina. Korištenje kreme je moguće u kasnijoj dobi. Prije tridesete godine nije potrebno koristiti kremu protiv bora budući da je koža još uvijek dovoljno hidratizirana i elastična. Kreme protiv bora su jednostavne za korištenje te su rezultati vidljivi u kratkom roku. Potrebno ih je nanositi dva puta dnevno, ujutro i navečer prema uputama kako bi rezultati bili vidljivi u što kraćem roku. Većina krema protiv bora izglađuje bore već nakon 30 dana korištenja. Korištenjem kreme protiv bora 4D Hyaluron prvi rezultati su vidljivi već nakon dva tjedna korištenja.

Osim što će bore biti uklonjene, krema će poboljšati tonus vaše kože, te joj vratiti prekrasan mladenački sjaj. Pravilna njega kože će osigurati njezino sporije starenje, odnosno koža će dugotrajno zadržati lijep izgled, stoga pažljivo birajte kozmetiku koju nanosite na lice.

Na tržištu su dostupne brojne kreme protiv bora, stoga je teško izabrati onu pravu, koja će odgovarati vašem tipu kože. Krema protiv bora 4D Hyaluron je pokazala pozitivne rezultate već nakon 2 tjedna korištenja. Krema sadrži prirodne sastojke te ju stoga možete nanositi na područje oko očiju te na područje vrata i dekoltea. Krema protiv bora 4D Hyaluron je odličan izbor za sve koji ne vole brojne kreme za područje oko očiju, lice, vrat i dekolte. Naručite svoju kremu već danas i započnite s terapijom što prije. Kremu protiv bora 4D Hyaluron možete naručti isključivo putem interneta na www.lux-factor.com.



 
 


  • Facebook Black Round
  • Google+ Black Round
  • Tumblr Black Round
bottom of page