Otkrijte ljepotu vrhunske stolne lampe

Nezasluženo marginalizirane stolne lampe su se opet vratile u punom sjaju. Moderno uređenje interijera nezamislivo je bez dizajna rasvjete, a stolne su lampe njegov važan dio. Stolne lampe nisu samo estetski dodatak već su i važan funkcionalni detalj. Zbog toga uvijek obratite pozornost na njenu kvalitetu, a ne samo na dizajn. One imaju mnoge namjene, vrijeme je da i vi otkrijete njihovu korist.

Stolne lampe

Stolne lampe mogu poslužiti za mnogo namjena, a najčešće se koriste kao pomoć pri poslu, učenju ili slično. Pojedinci lampe koriste samo kao ukras ili kao pomoć u isticanju nekog drugog detalja u kući.

Stolne lampe

Korist od dobrih stolnih lampi imaju gotovo svi ukućani, ali odabir stolne lampe i njene jačine ipak ovisi o količini potrebne svjetlosti za osobu koja je koristi.

Kao izvrstan odabir za svaku dob možemo vam preporučiti LED stolne lampe. LED rasvjeta postala je iznimno popularna zbog svoje visoke funkcionalnosti uz malu potrošnju energije. To zapravo znači da će vaša LED stolna lampa besprijekorno svijetliti godinama uz malu potrošnju električne energije.

Modeli štedljivih stolnih lampi se sada posebno dizajniraju u svim varijantama za kupce koji su sve više ekološki osviješteni.

Iako LED svjetiljke sve više napreduju i sve su štedljivije postoji veliko tržište klasičnih stolnih svjetiljki. Klasične svjetiljke stvaraju lijepu i ugodnu rasvjetu pomoću halogenih žarulja (iako i u njih možete staviti i LED žarulje) pa su odličan izbor za dnevni boravak i spavaću sobu jer stvaraju ambijentalni ugođaj. Mnogi klasični modeli su izrađeni kako bi osim svoje funkcionalnosti stvorili i dašak umjetničkog dojma. Za to se posebno ističu stolne lampe kao što su Tiffany stolne lampe. Takve lampe odlično pristaju kao detalj u dnevnom boravku jer su vrlo atraktivne.

Ako stolnu lampu koristite namjenski za čitanje vrlo je bitno kako ona izgleda. Stolne lampe moraju biti funkcionalne pa birajte one s pomičnom glavom i savitljivim vratom koje možete namještati po potrebi. Zgodno rješenje za čitanje su i lampe koje se jednostavno premještaju pomoću kvačice ili držača.


  • Facebook Black Round
  • Google+ Black Round
  • Tumblr Black Round