top of page

Kakvi auto tepisi postoje?

Automobil je osobno prijevozno sredstvo u kojem pojedine osobe provedu puno vremena. Svladavanje udaljenosti je danas jednostavnije nego što je bilo u prošlosti. Danas praktički ne postoji kuća odnosno obitelj koja nema barem jedno prijevozno sredstvo. Ipak je automobil još uvijek investicija koju si ne može svatko priuštiti. Vlasnici automobila žele što veću udobnost prilikom vožnje. Udobnost pruža dodatna oprema u koju se uvrštavaju također i auto tepisi, a koji su već serijski ugrađeni u automobil. Postoji više vrsta auto tepiha koji se prilagođavaju s obzirom na svrhu i mjesto gdje će se koristiti, a naravno i robnu marku automobila.

Tekstilni auto tepisi

Važno je da tepisi savršeno odgovaraju unutrašnjosti automobila kako bi sve lijepo izgledalo. Imaju čepove za pričvršćivanje koji sprječavaju pomicanje. Osim privlačnog izgleda, uspješno upijaju vlagu. Tekstilni tepisi za Volkswagen.

Gumeni auto tepisi

Auto tepisi, koji su izrađeni od gume, pružaju maksimalnu zaštitu vašem automobilu. Kao i tekstilni, tako se i gumeni tepisi pričvršćuju posebnim čepovima koji sprječavaju pomicanje tepiha. Važno je da se gumeni tepisi potpuno prilagođavaju veličini površine kako ne bi zapinjali za papučice, što može biti vrlo opasno.

Auto tepisi za prtljažnik

Za prtljažnik se najčešće koriste tepisi koji su izrađeni od gume. Gumeni tepisi nude najveću zaštitu s obzirom na to koliko se prtljažnik koristi i koliko tereta može podnijeti.

Bez obzira na to koji tepisi su vam potrebni, uvijek izaberite kvalitetne tepihe te ih odgovarajuće održavajte. Tako će vam služiti dugi niz godina te štititi vaš automobil od prljavštine. Auto tepisi su dodatna oprema koja vam je neophodno potrebna.

Ako vas interesira zaštita na radu onda pročitajte naš najnoviji članak.


  • Facebook Black Round
  • Google+ Black Round
  • Tumblr Black Round
bottom of page